Proiect ZF/OTP Bank. From Vis To Biz. Merryberry, cel mai mare producător local de afine, şi-a triplat producţia în doi ani

Autor: Mircea Nica 30.06.2022

Merryberry, cea mai mare plantaţie bio de afine din România, aflată în judeţul Dâmboviţa, se aşteaptă la încasări de 5 mil. euro pentru anul 2022, iar începând cu anul viitor compania ar putea intra pe profit real, după ce în ultimii ani a funcţionat pe bază de profit operaţional a spus Camil Perian, fondatorul Merryberry, în cadrul emisiunii From Vis to Biz, un proiect al Ziarului Financiar realizat în parteneriat cu OTP Bank.

Camil Perian arată că Plantaţia a crescut organic. În primul an am avut recoltă de 300 de tone, în al doilea an 600, anul acesta vom avea 1.000 de tone şi ne aşteptăm ca în 3-4 ani să ajungem la 2.000 tone de afine.

„În primul an de producţie de acum doi ani am avut încasări de 1 mil. euro, anul trecut de 3 mil. euro, iar anul acesta aşteptăm încasări de 5 mil. euro din producţia avută şi obiectivul este să ajungem la încasări de 10 mil. euro anual.