(P) Webinar GRATUIT Raportare SAF-T: Când ANAF spune că eşti mare, dar tu te simţi neajutorat

Autor: Publicitate 30.06.2022

În contextul noilor reguli de raportare fiscală ANAF, Red Point Software Solutions te invită la Webinarul SAF-T din 7 iulie, ora 14:00, în cadrul căruia specialiştii RPSS vor explica modul în care tehnologia te poate ajuta să implementezi mai rapid şi fără bătăi de cap noile norme ANAF privind depunerea fişierului standard de audit (SAFT). Participarea este gratuită!

SAP S/4HANA Cloud este un sistem complet de planificare a resurselor companiei (ERP) cu tehnologii inteligente integrate, inclusiv AI, machine learning şi funcţii analitice avansate. Sistemul ajută companiile să adopte noi modele de business, să gestioneze schimbările în timp real, să coordoneze resursele interne şi externe şi să utilizeze puterea predictivă a inteligenţei artificiale. Beneficiază de integrarea nativă şi fără întreruperi a proceselor, de cunoştinţele de specialitate şi de un model de date in-memory consistent.

Red Point Software Solutions este singura companie antreprenorială 100% românească partener SAP de nivel PLATINUM – o recunoaştere a contribuţiei la succesul SAP în proiecte noi şi a calificării echipei prin investiţia pe care RSPP o face în învăţare continuă şi inovare.

Red Point Software Solutions este, începând cu anul 2019, membru în alianţa United VAR’s – alianţă de elită a partenerilor SAP Platinum, ce presupune existenţa a câte un partener în fiecare ţară, pe toate continentele, şi are ca obiectiv  sprijinirea colaborării acestora în beneficiul clienţilor finali.

Red Point Software Solutions a fost, de asemenea, premiată consecutiv in ultimii 3 ani cu distincţiile „Digital Transformation Champion of the year”, „SAP S/4 HANA Migration Pioneer”, „SAP Cloud Partner of the Year”. Mai multe informaţii poţi citi pe https://rpss.ro/.

Înfiinţată în 1 aprilie 1972 la Walldorf, Germania, SAP s-a extins rapid în mai multe ţări din Europa şi din lume, astăzi numărând peste 100.000 de angajaţi, în peste 150 de locaţii şi deservind aproximativ 440.000 de clienţi, pe care îi susţine în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduşi de economia digitală. SAP contribuie la simplificarea proceselor de business şi oferă platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile.

77% dintre toate tranzacţiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. Compania germană, listată la bursele din Frankfurt şi New York, este considerată lider de piaţă în industria producătoare de software pentru afaceri, oferind o gamă variată de servicii integrate.