Hotelul Vega din Mamaia, afaceri de 17,4 mil. lei anul trecut: „Estimăm un grad mediu de ocupare de peste 80% în iulie şi august“. Tariful unei camere duble este de peste 1.000 de lei pe noapte

Autor: Mirabela Tiron 04.07.2022

Hotelul de cinci stele Vega din Mamaia, controlat de omul de afaceri Gabriel Comănescu, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 17,4 milioane de lei (3,6 mil. euro), în creştere cu 9,4% faţă de 15,9 mil. lei anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

„Am încheiat luna iunie cu un grad mediu de ocupare de 56%, iar pentru lunile iulie şi august estimăm un grad mediu de ocupare de peste 80%. Pentru a veni în întâmpinarea oaspeţilor noştri cu un grad ridicat de confort, după finalizarea lucrărilor de modernizare a terasei restaurantului şi piscinei am demarat şi un proiect de modernizare a amenajării plajei, care se va desfăşura pe o perioadă de 2 ani. Ţinând cont de proiectele derulate şi buget, pentru acest an am estimat o creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de anul 2021“, a declarat pentru ZF Raluca Dumitraşcu, sales&marketing manager la hotelul Vega.

 Preţul unei camere duble, pe noapte, este de circa 1.100 de lei, cu mic dejun inclus, în perioada 2-3 iulie (sâmbătă-duminică), arată datele de pe site-ul internaţional de rezervări booking.com. Vega este unul dintre cele mai scumpe hoteluri de pe litoralul românesc, potrivit tarifelor afişate de site-ul internaţional de rezervări.  Tarifele variază însă în funcţie de momentul la care se face rezervarea şi de datele alese pentru cazarea efectivă.