Cea mai mare universitate de business a început înscrierile la admitere: „Anual, 9-10% dintre cei care iau bacalaureatul îşi depun dosarele de admitere la ASE. Absolvenţii de ASE aşteaptă salarii de 1.000 de euro net pe lună“

Autor: Adelina Mihai 09.07.2022

Academia de Studii Economice din Bucureşti, cea mai mare universitate de business din România, a început înscrierile pentru admiterea la programele de licenţă şi are 7.000 de locuri disponibile în cele 12 facultăţi.

ASE Bucureşti, universitate care şcolarizează în prezent 23.000 de studenţi, a scos la concurs peste 7.000 de locuri la licenţă (buget şi taxă) des­tinate absolvenţilor de bacala­ureat din acest an. Înscrierile se fac online şi au început ieri, pe 4 iulie 2022 şi se încheie vineri, pe 8 iulie 2022.

„În anii anteriori am avut dosare înscrise de un număr de 9 – 10% din totalul absolvenţilor de bacalaureat din România şi ne aşteptăm ca şi anul acesta să avem un număr similar de candidaţi. Cibernetica a fost faculta­tea cu cea mai mare concurenţă în ultimii ani şi este uşor de înţeles de ce“, a spus Florina Mohanu, purtător de cuvânt în cadrul ASE Bucureşti.