Fondatorul How to Web a lansat un fond de investiţii dedicat startup-urilor: „Valoarea fondului de investiţii Underline Ventures este de 10 mil. euro, ţinta finală fiind să ajugem la 20 mil. euro”

Autor: Alexandra Cepăreanu 06.07.2022

Bogdan Iordache, fondatorul How to Web - evenimentul dedicat startup-urilor şi inovării din Europa de Est- a lansat Underline Ventures, un fond de investiţii cu capital de risc, pentru a investi în startup-urile de tehnologie din Europa Centrală şi de Est, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Valoarea fondului de investiţii este în prezent de 10 milioane de euro, obiectivul final fiind de 20 mil. euro.

„(...) Credem că Underline Ventures îi poate ajuta pe antreprenorii la început să drum să înţeleagă şi să navigheze în industria de tehnologie, dar şi să îi conecteze cu lumea capitalului de risc, astfel încât să poată construi companii de tehnologie care pot scala cu adevărat dincolo de graniţe, nu doar companii de succes pe plan local”, a spus Bogdan Iordache, fondator al Underline Ventures.

Underline Ventures este susţinut de peste 20 de fondatori şi specialişti în tehnologie, echipa lucrând de peste un an la lansarea fondului de investiţii.