Evelina Necula, cofondatoare Kinderpedia: Urmărim să ajungem la venituri lunare recurente de 100.000 de euro în acest an, dublu faţă de 2021. „Dorim să consolidăm amprenta internaţională pe câteva dintre pieţele pe care am ales să fim prezenţi anul acesta, şi mă refer aici la Emiratele Arabe Unite, la Portugalia, la Brazilia, la Marea Britanie“

Autor: Adrian Seceleanu 07.07.2022

Kinderpedia, platforma locală de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli, are ca obiectiv să ajungă în acest an la venituri lunare recurente de 100.000 de euro, dublu faţă de anul precedent.

„Avem aceleaşi planuri, respectiv de a ne consolida amprenta internaţională pe câteva dintre pieţele pe care am ales să fim prezenţi anul acesta, şi mă refer aici la Emiratele Arabe Unite, la Portugalia, la Brazilia, la Marea Britanie şi nu numai pe de o parte, şi pe de altă parte să consolidăm veniturile, acel MRR - monthly recurring revenue (venit lunar recurent) de care orice companie are nevoie pentru a atrage următoarea rundă de finanţare şi a demonstra creşterea aceea suste­nabilă pe care îşi doreşte să o vadă orice investitor, până la 100.000 de euro pe lună“, a declarat Evelina Necula, cofondatoare a Kinderpedia, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ZF IT Generation înregistrate la evenimentul SelectUSA din Statele Unite.

„Anul acesta am avut cele mai interesante inovaţii pe partea de management financiar şi pe automatizarea facturării pentru educaţia privată. Recent am integrat Stripe şi suntem bucuroşi că avem deja primele şcoli şi grădiniţe care utilizează Stripe pentru a-şi încasa facturile cu ajutorul Kinderpedia“.