Patria Bank vine cu o dobândă promoţională pentru creditele ipotecare în euro. Marja fixă este 3,3%, iar DAE de la 3,79%

Autor: Mircea Nica 07.07.2022

Patria Bank vine cu o ofertă promoţională a dobânzii pentru creditele ipotecare accesate prin Patria Acasă în euro, până pe 30 septembrie 2022, în care marja fixă percepută de bancă este de 3,3%  pentru toţi clienţii, indiferent dacă aleg sau nu să vireze venitul la Patria Bank, vor să achiziţioneze sau vor să-şi refinanţeze un împrumut ipotecar aflat la o altă bancă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. 

Oferta băncii va fi valabilă până la 30 septembrie 2022 şi va presupune o rată anuală a dobânzii de 3,58% şi DAE de la 3,79%. Valoarea creditului poate fi între 5.000 şi 350.000 de euro, avansul necesar pentru accesarea sa începând de la 20% din valoarea imobilului achiziţionat cu o perioadă de rambursare de maxim 30 de ani. Creditul Patria Acasă în euro este un credit de achiziţie imobil care a înregistrat o dublare a cererilor, pe volume noi, în luna iunie 2022 faţă de iunie 2021. În oferta standard a băncii, alături de creditul Patria Acasă în euro, clienţii pot opta pentru creditul ipotecar Acasă în lei cu o dobândă fixă pe 5 ani, care ulterior devine variabilă sau dobândă variabilă.

„Venim în întâmpinarea clienţilor noştri care aleg în această perioadă să îşi cumpere casa visată cu o ofertă promoţională care să-i ajute să-şi împlinească acest plan. Ultimii ani şi imobilele pe care le finanţăm ne-au confirmat schimbarea ce s-a accentuat în anii pandemiei: oamenii caută spaţii mai mari, mai aproape de zone verzi sau în afara oraşelor. Astfel, continuăm eforturile de a găsi soluţii şi de a construi oferte şi promoţii care să răspundă cât mai bine nevoilor lor“, a declarat Elena Nicodinescu, manager department dezvoltare produse retail şi canale digitale, Patria Bank.