Exclusivitate ZF. Centrul Fitbit / Google din Bucureşti va recruta alte câteva zeci de ingineri în acest an. James Park, CEO şi cofondator Fitbit şi Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google: Centrul din România a devenit unul esenţial pentru dezvoltarea produselor noastre

Autor: Adrian Seceleanu 08.07.2022

Fitbit, unul dintre cei mai mari producători globali de ceasuri inteligente şi gadgeturi purtabile, care a devenit anul trecut parte a gigantului american Google, ar putea ajunge la finele acestui an la aproximativ 400 de oameni la centrul din Bucureşti, care a devenit unul cheie, implicat în toate activităţile companiei, au spus într-un interviu exclusiv cu ZF, care a avut loc recent în Bucureşti, James Park, CEO şi cofondator Fitbit şi Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google.

„Este o creştere de două cifre (peste 10% - n. red.) până acum şi plănuim să continuăm să facem asta. Nu, nu sunt pregătit să împărtăşesc un număr exact de recrutări, dar cu siguranţă vedem o creştere de peste 10% pentru echipă”, a declarat Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google.

Fitbit a intrat pe piaţa din România după ce la finele anului 2016 a decis să cumpere proiectul ceasului inteligent Vector Watch, lansat de Andrei Pitiş, unul dintre cele mai cunoscute nume din industria locală de IT, odată cu echipa de dezvoltare. “Acum biroul are 350 de oameni, am crescut de la 40 până la 350 în acea perioadă de timp. Cred că este o creştere incredibilă, iar echipa de aici a lucrat la multe părţi esenţiale ale tehnologiei şi ale produselor noastre. Au fost activităţi cu adevărat esenţiale pentru Fitbit”, a spus James Park, CEO şi cofondator Fitbit.