Ziarul Financiar organizează conferinţa „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România”, pe 14 iulie, de la ora 16. Invitat special Mike Butcher, editor at large la TechCrunch

Autor: Alexandra Cepăreanu 11.07.2022

Ziarul Financiar organizează conferinţa „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România”, joi, 14 iulie, de la ora 16, după aproape trei ani de la lansarea emisiunii ZF IT Generation, dedicată ecosistemului de start-up-uri de tehnologie din România şi descoperirii viitoarei generaţii de milionari din IT de pe piaţa locală.

Invitatul special din cadrul conferinţei „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România” este Mike Butcher, editor at large la TechCrunch, publicaţia online americană care se concentrează din 2005 pe start-up-uri de tehnologie.

În cadrul conferinţei vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ecosistemului financiar - bancar, precum Sergiu Manea, preşedinte executiv în cadrul BCR, şi Ana Maria Creţu, cofondator al acceleratorului InnovX – BCR.

La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai platformelor şi fondurilor de investiţii precum SeedBlink sau Techcelerator.

De asemenea, în cadrul conferinţei, ZF va prezenta „Anuarul start-up-urilor IT din România”, un nou proiect de referinţă pentru ecosistemul tech, şi va premia cele mai promiţătoare start-up-uri tech din România.

În cei doi ani de la lansarea emisiunii ZF IT Generation sute de antreprenori în tehnologie, mentori, manageri de fonduri de investiţii şi alţi membri cheie ai comunităţii şi-au spus povestea şi au vorbit despre obiectivele şi planurile lor de viitor.