Marius Băzăvan, Bacolux Hotels: „Ne dorim să se dezvolte mai multe hoteluri în Eforie Nord, căci dacă vin mai mulţi investitori, clienţii vor alege România şi va fi un plus pentru noi“

Autor: Florentina Niţu 12.07.2022

Marius Băzăvan, acţionar al Bacolux Hotels, care deţine hotelurile Craioviţa Hotel&Events din Craiova, Afrodita Resort&Spa şi Diana Resort din Băile Herculane şi Koralio din Eforie Nord, este primul hotelier care spune că orice nou competitor ajută la dezvoltarea zonei şi generează business nou.

„Ne dorim să se dezvolte mai multe hoteluri în Eforie Nord, căci dacă vin mai mulţi investitori, clienţii vor alege România şi va fi un plus pentru noi. Concurenţa noastră sunt hotelierii străini, din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Spre exemplu, când s-a dezvoltat o unitate de cazare de patru stele în Băile Herculane, cifra de afaceri a locaţiei noastre a crescut cu 30%. Cred că atunci când arătăm că se poate, lucrurile se întâmplă”, a spus Marius Băzăvan, care controlează lanţul Bacolux alături de fratele său, Răzvan Băzăvan. Declaraţia a fost făcută în cadrul conferinţei de presă organizate odată cu deschiderea hotelului Bacolux Koralio din Eforie Nord.