Grup Şerban Holding, cu o capitalizare de 334 mil. lei, îşi schimbă identitate vizuală după listarea la Bursa de Valori. Grupul vizează realizarea unor investiţii de 250 mil. lei în următorul deceniu

Autor: Florentina Niţu 12.07.2022

♦ Începând din 2022, grupul va investi într-un sistem de irigaţii în Lunca Siretului care să acopere o suprafaţă totală de 3.000 de hectare pentru legumicultură până în 2025 ♦ Pentru anul agricol 2021-2022, compania va face conversia unei suprafeţe de 6.000-7.000 de hectare în sistem no till, care presupune lucrări fără perturbarea solului prin procesare.

Grup Şerban Holding (simbol GSH), companie antre­prenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă implemen­tarea unei noi imagini de brand şi investiţii de 250 de milioane de lei pentru următorul deceniu în creşterea suprafeţei agricole, sisteme de irigaţii sau dezvoltarea producţiei.

„De-a lungul celor 27 de ani de existenţă a afacerii pe piaţa din România am investit constant în creşterea şi diversificarea activităţii noastre pentru a construi un brand de încredere pentru România şi nu numai. În toată această perioadă, Grup Şerban a avut parte de o creştere continuă prin implementarea de pro­iecte de succes şi lansarea de produse diversificate. În 2022, am făcut un nou pas în dezvoltarea noastră prin listarea la Bursa de Valori Bucureşti“, a declarat Nicolae Şerban, preşedintele Consi­liului de Administraţie al Grup Şerban Holding.