Transportatorul Patristrans din Cluj-Napoca: 80% din mărfurile transportate sunt importuri. La export camioanele pleacă din România cu frigidere şi pal din Sebeş

Autor: Mirabela Tiron 12.07.2022

Patristrans VT Logistic din Apahida, Cluj- Napoca, o companie ce transportă mărfuri generale pe cale rutieră, a finalizat primele şase luni din acest an cu afaceri mai mari cu 14% faţă de perioada similară a anului anterior.

„A crescut volumul de mărfuri transportat, în primul semestru am avut creştere cu 14% a cifrei de afaceri iar pe tot anul am bugetat plus 15%. Cea mai mare parte a mărfurilor transportate, 80%, sunt importuri realizate de România, de la alimente la genera­toare. La export trimitem pal de la Sebeş şi frigidere Arctic”,  a spus pentru ZF Vasile Adrian Ne­grea, fondatorul com­paniei, ce deţine 75% din acţiuni. În prezent, parcul auto Patristrans VT Logistic include 60 de camioane, 90% din transport se face pe rute internaţionale şi doar 10% pe piaţa internă. El spune că a atras clienţi noi compania iar cei existenţi au avut volume mai mari de mărfuri. Compania transportă mărfuri şi pentru Auchan, Kaufland, Carrefour.