Mihai Diaconiţă, Mihu Acoperişuri: Am investit în creşterea portofoliului. Acoperişuri din tablă fac mulţi, dar garaje sau garduri, mai puţini

Autor: Bogdan Alecu 13.07.2022

Antreprenorul Mihai Diaconiţă din Suceava vrea să vândă garaje realizate din tablă de 2 mil. euro în 2022 după ce ajunge cu vânzările de tablă de acoperiş la 9 mil. euro.

Concurenţa pe piaţa de acoperişuri metalice este una tot mai mare, iar firmele care vor să crească în continuare trebuie să găsească noi soluţii pentru a pune în valoare panourile din tablă zincată, este de părere Mihai Diaconiţă fondator al Mihu Acoperişuri care în urmă cu aproape cinci ani a intrat pe acesată piaţă.

„Am început cu tablă de acoperiş şi pentru a creşte am zis să producem şi garduri - noi am creat modelele de garduri din tablă pe care noi o prelucrăm şi avem 6-7 modele. Am avut un succes mare deoarece timpul de aşteptare este acum de 2-3 luni. Chiar şi cei din sectorul superior optează pentru garduri din tablă. Anul acesta am venit cu garaje - carport - tot să ne ajute la cifra de afaceri şi avem acum o lună şi jumătate comenzi în aşteptare, sunt foarte multe. Le livrăm la nivel naţional, la Bucureşti, Neamţ, Constanţa. Noi le facem piesă cu piesă, putem să îl montăm direct şi să îl livrăm montat şi doar să îl pună pe poziţie. Pot fi şi din tablă normală, cât şi din panouri sandwich“, a spus Mihai Diaconiţă.