La Fântâna are un buget de 55 mil. lei pentru fabricile de îmbuteliere a apei din judeţele Mureş şi Sibiu

Autor: Florentina Niţu 13.07.2022

Compania are acum trei fabrici în România după ce recent a deschis producţia în noua fabrică din Şeştina, judeţul Mureş. Anterior avea una în Bucureşti şi una în Tălmaciu, judeţul Sibiu.

La Fântâna, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de apă îmbuteliată - în sistem watercooler - pentru companii, deţinut de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures şi antreprenorul român Cristian Amza, are un buget de investiţii de 55 de milioane de lei pentru 2022.

Principalele proiecte de investiţii sunt unul de îmbuteliere a apei minerale premium în fabrica din judeţul Mureş şi altul pentru retehnologizarea fabricii din judeţul Sibiu. „În fabrica de îmbuteliere de la Şeştina, judeţul Mureş, punem bazele unui proiect amplu şi vom îmbutelia apă minerală premium. Tot în această direcţie, avem investiţii majore în derulare la fabrica noastră de îmbuteliere a apei de la Tălmaciu, judeţul Sibiu, fabrică pe care o retehnologizăm şi unde instalăm o linie nouă de producţie, de ultimă generaţie, complet automatizată şi care nu doar că dublează capacitatea de producţie, dar aduce şi mai multă siguranţă în procesul de îmbuteliere“, a spus Cristian Amza, CEO al La Fântâna.