ZF Live. Călin Cavaleru, director de strategie al Color Smart: Anul acesta estimăm o creştere a businessului de 35-40% faţă de anul trecut. Va fi un an foarte bun

Autor: Alexandra Matei 20.07.2022

♦ Compania Color Smart Distribution a raportat pentru anul 2021 o cifră de afaceri de peste 13 mil. lei, cu aproape 40% mai mult decât anul precedent, şi un profit net de 1,5 mil. lei, plus 9%, potrivit datelor publice.

Călin Cavaleru, director de strategie al companiei Color Smart Distibution, furnizor de vopseluri şi proiecte la cheie, aşteaptă anul acesta o creştere de 35-40% a cifrei de afaceri faţă de 2021, în ciuda con­textului economic di­ficil din prezent.

„Anul a început destul de bine. Lunile ianuarie, februarie şi martie au fost con­form planurilor pe care le-am avut. Din aprilie, de când a înce­put să se simtă efectul războiului, vân­zările au în­ce­put să stagneze, dar tot suntem mai bine decât anul trecut, deşi sub estimări. Noi depindem şi de ce s-a întâmplat până acum în piaţă, pentru că intrăm în lucrări în partea finală, de amenajare. Ne aşteptăm la o a doua jumătate a anului puţin mai bună decât prima“, a spus Călin Cavaleru, director de strategie în cadrul companiei Color Smart Distribution, prezent în emisiunea zilnică de business ZF Live.

Totodată, el adaugă că în următoarele şase luni nu vede o încetinire a dezvoltărilor de proiecte în zona de office sau rezidenţial, ci mai degrabă e vorba de o rocadă între cei care nu mai pot finaliza proiecte şi acei jucători care au bugete să meargă mai departe.