(P) Besliu Servicii Funerare – alegerea familiilor îndurerate care caută o firmă onestă, transparentă şi profesionistă

Autor: Publicitate 19.07.2022

Înţelegem că treci printr-o situaţie dificilă, în care ultimul lucru pe care doreşti să îl faci este să pierzi ore întregi căutând o firmă de servicii funerare în care poţi avea încredere.

Ne pare rău pentru pierderea ta şi suntem aici să îţi spunem că o firmă de pompe funebre nu ar trebui să însemne oferte complicate sau costuri ascunse. Ar trebui să însemne empatie şi profesionalism în aceste momente de cumpănă.

În acelaşi timp, ar trebui să ai parte de flexibilitate, iar profesioniştii pe care te bazezi sunt cei care ar trebui să preia responsabilitatea organizării nefericitului eveniment.

Besliu Servicii Funerare a înţeles toate aceste lucruri şi oferă o gamă largă de servicii de bază, cât şi servicii complementare. Indiferent de pachetul de servicii funerare ales, specialiştii firmei vor acorda la fel de multă atenţie şi consideraţie fiecărei familii îndurerate.

Probabil ai văzut până acum mai multe oferte, însă multe dintre ele te-au lăsat cu întrebări sau îndoieli. În cazul de faţă, lista completă de preţuri şi detalii a pachetelor funerare este pe site, plecând de la 990 de lei cu „Pachet Funerar Social” şi ajungând până la „Pachet Funerar Deluxe” cu 7.990 de lei.

Toate acestea trebuie luate în calcul în contextul în care ajutorul de înmormântare în România este de 6.095 de lei, iar diferenţa de bani îi rămâne familiei. Specialiştii Besliu Servicii Funerare vă stau la dispoziţie pentru a vă ajuta să obţineţi aceşti bani.

Transparenţa preţurilor afişate ar trebui să fie obligatorie în rândul firmelor de pompe funebre, astfel încât elimină riscul ca o familie îndurerată să plătească suplimentar din cauza unor costuri ascunse.

Pachetul complet

Firma de servicii funerare cu aceeaşi importanţă şi promptitudine solicitările fiecărui client, în funcţie de nevoile acestuia, indiferent de pachetul funerar pe care îl alege.

Majoritatea clienţilor aleg oferta de servicii complete, care cuprinde inclusiv deplasarea în maximum 30 de minute la locul decesului, dacă acesta este în Braşov, pentru a realiza actul de constatare.

Un pachet complet cuprinde atât servicii de îmbălsămare şi cosmetizare, tanatopraxie, servicii de estetică mortuară şi reconstrucţie, cât şi frigidere mortuare ce se pot închiria pentru familiile ce aşteaptă rude din străinătate, servicii de repatriere sau servicii de incinerare.

De la întocmirea dosarului pentru obţinerea certificatului de deces de la Primărie şi până la coşul pentru slujba de la biserică sau serviciile de catering ori de organizare a mesei de pomenire, Besliu Servicii Funerare poate prelua de la tine bătaia de cap asociată aspectelor organizatorice, într-un moment în care ar trebui să ai timp pentru liniştea emoţională.

Totodată, firma de pompe funebre acordă o atenţie deosebită calităţii produselor oferite, oferind peste 70 de modele de sicrie. Acestea sunt realizat din esenţe tari de lemn de fag, frasin, stejar, paltin, nuc sau mahon.

Pentru că o familie îndurerată are nevoie de compasiune şi empatie, Besliu Servicii Funerare dispune de o echipă de profesionişti care încearcă să fie tot timpul cu un pas înaintea nevoilor clienţilor. Ei participă în mod constant la cursuri de specializare, pentru a oferi servicii tot mai bune.

Dincolo de o ofertă de vânzări, aceste lucruri sunt confirmate de mărturiile şi recenziile foştilor clienţi şi de recomandările pe care aceştia le fac pentru cunoscuţii lor atunci când trec printr-o astfel de perioadă dificilă.