ZF Live. Teodora Rădulescu, CEO al Bookster: Vara trecută au fost citite circa 45 de milioane de pagini de către utilizatorii Bookster, iar vara asta estimăm peste 50 de milioane

Autor: Alexandra Matei 20.07.2022

♦ Platforma Bookster are aproximativ 83.000 de cititori activi ♦ Pentru lecturile de vacanţă, abonaţii la Bookster aleg cărţi care îi fac să se simtă bine, care îi scot din cotidian.

În plin sezon de vacanţă, cei mai mulţi oameni caută să ia cu ei în bagaj câte o carte fizică. Teodora Rădulescu, CEO al Bookster, o platformă ce face legătura între bibliotecile fizice şi angajaţii com­pa­niilor, aceia care citesc în mod constant, se aş­teap­tă la o creş­tere a acestui ser­viciu, estimând pentru vara aceas­ta că utilizatorii ac­tivi vor citi pes­te 50 de milioane de pagini. Spre comparaţie, în vara lui 2021, a­bonaţii Bookster au citit circa 45 de milioane de pa­gini.

Cei mai mulţi citesc în conti­nua­re cărţi dez­voltare personală, trend vizibil mai ales în pandemie, însă merg şi către operele de e­ducaţie financiară sau beletristică.

„Noi pre­co­nizăm pentru vara aceasta o creştere a împrumuturilor de carte prin Bookster. Estimăm undeva la 50 de milioane de pagini citite de către abonaţii noştri, faţă de 45 de milioane în vara trecută.“