Antreprenori locali. Marius Avram, Vector: Vrem dublarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani. Ne dezvoltăm în online, dar deschidem şi magazine fizice. Grupul din sectorul biroticii şi papetăriei Vector vrea să ajungă la afaceri de 8,5 mil. euro în 2022

Autor: Mădălina Dediu Panaete 20.07.2022

Grupul operează magazinele online vectordirect.ro, autograf.ro şi gutuie.ro, dar şi două unităţi fizice sub brandul Autograf.

Marius Avram, antreprenorul care controlează grupul Vector, specializat în comercializarea de produse de birotică, papetărie, dar şi jocuri, jucării sau accesorii, spune că se uită să mai deschidă un magazin în Bucureşti şi încă 2-3 unităţi în ţară, în oraşe şi zone care au prins avânt din punct de vedere economic. În prezent, grupul operează două magazine offline sub brandul Autograf în Bucureşti şi în Iaşi, alături de magazinele online vectordirect.ro, gutuie.ro şi autograf.ro, ultimul fiind lansat recent.

„Perioada cuprinsă între luna august şi luna decembrie este cea mai bună din punct de vedere vânzări de rechizite adresabile întregii pieţe. Inclusiv în luna cadourilor se cumpără rechizite de tip ghiozdane, penare sau instrumente de scris, care se pun sub brad“, a declarat Marius Avram, director general Vector International, principala companie din grup, care aduce peste 90% din business.