ZF Live. Daria Niculcea, executive director al Juridice.ro: Ne bazăm pe dorinţa specialiştilor din domeniul juridic de a fi cât mai bine informaţi

Autor: Mara Rolea 26.07.2022

Juridice.ro, o platformă care furni­zea­ză zilnic noutăţi legislative pentru avocaţi, judecători, notari, executori, practicieni în insolvenţă, înregistrează peste 20.000 de utilizatori zilnic, iar site-ul găzduieşte 5-10 opinii de autor, aproximativ 10 noutăţi legislative şi note de jurisprudenţă, alături de 20-40 de titluri noi în funcţie de noutăţile respectivei zile, cu link către sursă.

„Site-ul a fost fondat de cei doi asociaţi ai mei Andrei şi Alina, ambii sunt avocaţi. Dorind să fie informaţi zilnic cu privire la noutăţile legislative, tot ce se întâmplă în domeniul juridic, au rugat la un moment dat stagiarii societăţii de avocatură în care activau să adune toate informaţiile pe site-ul societăţii, asta înâmplându-se prin 1999”, spune Daria Niculcea, executive director al platformei Juridice.ro, în cadrul emisiunii de business ZF Live.