GreenGroup, deţinut de fondul Abris, a cumpărat SIGAD, un dezvoltator de software pentru raportare de mediu. SIGAD a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 1,7 mil. lei, în creştere cu 49% faţă de anul precedent

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.07.2022

Grupul de firme Green Group, activ în domeniul reciclării, controlat de fondul de investiţii Abris, a cumpărat dezvoltatorul român de software pentru raportare de mediu SIGAD, ocazie cu care a lansat o divizie nouă în grup, sub numele „Circular Innovations“.

Această divizie va investi în companii de tip start-up sau scale-up, care contribuie la dezvoltarea economiei circulare în Europa.

„Circular Innovations capitali-zează un moment favorabil, în care mulţi antreprenori îşi direcţionează eforturile şi afacerile spre dezvoltare sustenabilă, prin soluţii inovatoare. De asemenea, susţinerea afacerilor care contribuie la redu­cerea amprentei de carbon este un pilon important din strategia ESG urmărită de Abris Capital Partners pentru anii următori“, spune Adrian Stănculescu, partener şi head of Abris România.