Deloitte România încheie un parteneriat cu compania globală de software Creatio prin care oferă va oferi soluţii de automatizare pentru IMM-uri, companii mari şi corporaţii, în baza unui parteneriat cu compania americană de software Creatio. Platforma va fi extinsă şi la companii din regiune

Autor: Roxana Rosu 21.07.2022

Deloitte România va oferi soluţii de automatizare pentru IMM-uri, companii mari şi corporaţii care activează în sectoare precum servicii financiare, producţie, retail, farmaceutic, telecomunicaţii, transport şi media şi publicitate, dar şi pentru sectorul public, în baza unui parteneriat încheiat cu compania americană de software Creatio, care furnizează o platformă pentru automatizarea fluxurilor de lucru şi managementul relaţiilor cu clienţii (CRM) fără cod.

În faza iniţială, platforma Creatio va fi implementată de echipa Deloitte clienţilor din România şi, într-o a doua fază, companiilor din Europa Centrală şi de Est.

„Parteneriatul cu Creatio ne va permite să oferim soluţii care să răspundă atât nevoilor sectorului public, cât şi ale celui privat cu privire la transformarea digitală”, a spus Vladimir Aninoiu, Director de tehnologie în cadrul practicii de consultanţă a Deloitte România.