DELIRIC şi Ana Maria Brânză, cot la cot pentru sport la Cineplexx

Autor: Marius Balan 22.07.2022
Tinerii sportivi care se antrenează pentru a deveni campioni la baschet în cel de-al treilea camp de pregătire organizat de Real Betis Baloncesto şi IG HOOPS vor avea ocazia să îşi “pună ghetele în cui” pentru câteva ore şi să se lase inspiraţi de actualii campioni şi modele: Ana Maria Brânză, Virgil Stănescu, Emanuel Căţe, Antonio Nedea şi DELIRIC.
Prin evenimentul special de la Cineplexx Băneasa, de miercuri 27 iulie, ora 17:00, organizatorii îşi doresc să cultiveze ideea de echilibru fizic şi mental în rândul tinerei generaţii printr-un concept inedit: “planul de joc în care sportul îi pasează decisiv educaţiei, iar aceasta marchează pentru sănătate” - aşa cum spune cel mai bine promotorul evenimentului, Ionuţ Georgescu.
Fără distracţie însă… bucuria baschetului nu ar mai fi aceeaşi!
Evenimentul Play Smart nu ar fi fost posibil fără sprijinul lanţului de cinematografe Cineplexx care a acceptat imediat propunerea de a se alătura iniţiativei educative şi a pus la dispoziţie o sală, plus întregul suport tehnic astfel incat copiii şi părinţii prezenţi să aibă parte de o experienţă cât mai plăcută la cinema:
“De câte ori ni se prezintă oportunitatea, încercăm să ne implicăm în astfel de acţiuni menite să promoveze sportul ca parte indispensabilă din stilul de viaţă al oricărui copil sau tânăr sănătos. Dacă până acum Cineplexx a susţinut proiecţii de film dedicate şi demonstraţii sportive în cinema, de această dată multiplexul din Băneasa va găzdui o dezbatere susţinută de profesionişti, având la bază disciplina, ambiţia şi succesul. Iniţiativa Real Betis Sevilla şi IG HOOPS este absolut lăudabilă şi sunt sigură că va avea ecouri şi dincolo de sala de cinema”, adaugă Madalina Panţucu, Marketing & PR Manager – Cineplexx România.
Primul super speaker, Emanuel Căţe, este unul dintre cei mai importanţi baschetbalişti români ai zilelor noastre, deschizător de drumuri şi model pentru tinerii pasionaţi şi lider al naţionalei României. Un alt adevărat lider prin exemplu prezent la workshop este Ana Maria Brânză, campioană olimpică, mondială, europeană, dar şi un ambasador excelent de brand. Discursul va fi continuat de Virgil Stănescu, fost căpitan al echipei naţionale de baschet masculin, antreprenor, speaker, suport pentru sport.
Un campion on&off the court, care va veni însoţit de unul dintre tinerii înscrişi în programul GO SCOLARSHIP, cel mai nou proiect al său, Antonio Nedea. Acesta joacă handbal la CSM Bucureşti, echipă alături de care a obţinut locul 1 la Turneul Final în sezonul 2020-2021.
În final, headliner pe scenă este DELIRIC. Artist, antreprenor, vlogger – o inspiraţie pentru puştii prezenţi în sală, dar şi pentru tinerii şi adolescenţii români.
Cineplexx este unul dintre cei mai importanţi operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 ţări: Austria, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia şi România. La aproximativ un an de la intrarea pe piaţa românească, Cineplexx deţine deja cinci locaţii – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu şi Târgu-Mureş.