Aleksandr Volodarsky, CEO al Lemon.io, marketplace ucrainean de joburi pentru programatori freelanceri: Colaborăm cu 61 de programatori din România, din Bucureşti, Iaşi şi Cluj. Vrem să mai găsim cel puţin 100 de specialişti locali

Autor: Alexandra Cepăreanu 26.07.2022

„Ne-am orientat către specialiştii IT din România deoarece sunt recunoscuţi în piaţă pentru expertiza şi dedicarea lor. Programatorii din Europa de Est, în general, oferă servicii de cea mai înaltă calitate.”

Start-up-ul ucrainean Lemon.io, care a dezvoltat un market­place de joburi pentru programatorii independenţi, intrat recent pe piaţa din România şi care înregistrează deja un număr de peste 60 de colaboratori locali, din Bucureşti, Iaşi şi Cluj, caută să mai recruteze cel puţin 100 de specialişti IT de pe piaţa locală, până la finalul anului în curs.

„În prezent, colaborăm cu 61 de programatori din România, iar obiectivul principal pentru acest an este să recrutăm încă cel puţin 100 de specialişti locali care să-şi ofere serviciile IT pe platforma Lemon.io. Ne-am orientat către specialiştii IT din România deoarece aceştia sunt recunoscuţi în piaţă pentru expertiza şi dedicarea lor. Există o plajă bogată de programatori talentaţi, care cunosc foarte bine atât limbaje de programare solicitate des, cât şi limbaje mai rar întâlnite. Progra­matorii din Europa de Est, în general, oferă servicii de cea mai înaltă calitate”, a spus pentru ZF Aleksandr Volodarsky, CEO şi cofondator al Lemon.io, adăugând că în prezent start-up-ul colaborează cu peste 540 de programatori freelanceri localizaţi în 26 de ţări, iar peste 96% dintre aceştia sunt din Europa de Est.