O nouă campanie pe SeedBlink - CodeWell AI, un start-up care oferă companiilor asistenţi digitali pentru vânzări şi relaţii cu clienţii

Autor: Adrian Seceleanu 28.07.2022

CodeWell AI, un start-up care le oferă companiilor asistenţi digitali pentru vânzări şi relaţia cu clienţii, lansează pe platforma Seedblink o campanie de strângere de fonduri cu o valoare de până la 480.000 de euro. CodeWell AI este o platformă SaaS care creează asistenţi digitali ce ajută companiile să automatizeze departamentele de vânzări şi de servicii pentru clienţi.

Startup-ul foloseşte o tehnologie proprie care le permite să antreneze asistenţii digitali în a vorbi orice limbă cu o precizie de peste 95% şi să ofere experienţa conversaţională a unei fiinţe umane reale. Această rundă de 480.000 euro este condusă de Roca X. Fondurile vor fi utilizate pentru dezvoltarea produsului (cu focus pe sistemul bancar) (31,6%), vânzări (15,8%), marketing (15,8%) şi cercetare şi dezvoltare (21,1%).

Suma disponibilă pe SeedBlink este de 100.000 de euro. Fondatorii echipei sunt Nino Karas şi Martin Anchevski. Karas este un antreprenor în serie şi un fondator cu experienţă în domeniul inteligenţei artificiale. La vârsta de 20 de ani, a vândut primul său startup către T-Mobile. Absolvent al Universităţii din Boston. Anchevski are peste 11 ani de experienţă tehnică şi a lucrat împreună cu Nino Karas timp de 11 ani.