Business sub umbrela eMAG: Platforma de comerţ cu smartphone-uri flip.ro îşi listează produsele pe platforma de livrare rapidă Tazz

Autor: Cristina Bellu 28.07.2022

Platforma de livrări de mâncare şi bunuri de larg consum Tazz, aflată sub umbrela grupului eMAG, anunţă listarea pe site-ul propriu a produselor aflate în portofoliul start-up-ului local Flip.ro.

„Noul canal de vânzare va face şi mai accesibilă cumpărarea telefoanelor recondiţionate de pe Flip. Dispozitivele pot ajunge la destinaţie în aceeaşi zi, în aproximativ o oră, o oră şi jumătate de la plasarea comenzii în aplicaţia Tazz”, spune Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

Marketplace-ul Flip.ro, specializat în achiziţia şi vânzarea de telefoane recondiţionate, a fost lansat în decembrie 2019 de antreprenorii George Moroianu (25 de ani), Alin Luca (28 de ani) şi Alex Burghelia (24 ani).

La sfârşitul anului trecut, start-up ul a atras în acţionariat fondul de investiţii creat de gigantul din retailul online eMAG, care a intrat cu o injecţie de capital de 8 mil. euro.

De curând, platforma dedicată telefoanelor recondiţionate a depăşit graniţele României şi s-a extins şi în Bulgaria.