Un salariu pe zi. Un specialist în trezorerie câştigă între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 01.08.2022

Un specialist în trezorerie are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. 

„Prin specificul activităţii, poziţia de specialist trezorerie necesită în primul rând studii superioare economice, care să fie completate de cunoştinţe solide despre plăţi şi gestionarea numerarului, precum şi despre vendori şi utilizarea programului SAP. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti foarte bine organizaţi, care sunt atenţi la detalii şi au cunoştinţe de Excel şi de limba engleză nivel mediu spre avansat. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.000 - 1.500 euro pe lună şi, în prezent, candidaţii potriviţi pentru această poziţie sunt la mare căutare. Majoritatea poziţiilor deschise pentru rolul de specialist trezorerie sunt în Bucureşti, Braşov şi Dâmboviţa”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: traininguri, tichete de masă, abonament servicii medicale şi laptop.

În prezent, 1.206 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în trezorerie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Braşov şi Dâmboviţa.