Marius Cristescu, Bega Turism: În orice criză este o oportunitate dacă eşti pregătit. Prima jumătate a anului a fost la nivelul din S1/2019

Autor: Mirabela Tiron 01.08.2022

♦ Investeşte într-un centru comercial în Bucureşti, pe  un teren de 15.000 de  metri pătraţi de pe Strada Fizicienilor, o reconversie a unei hale industriale.

Compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, controlată de fraţii Cristescu, a avut în primele şase luni din acest an rezultate similare cu cele din prima jumătate a lui 2019, cel mai bun an din turism.

 „Prima jumătate a anului  a fost foarte bună, am ajuns ca rezultate la nivelul primului semestru din 2019. A fost cerere pentru evenimente cu participanţi din străinătate şi am avut solicitări şi pentru cazare. Hotelurile au avut un grad mediu de ocupare de 70%. În Timişoara se cazează nu doar români, ci şi străini, lunile mai şi iunie au fost foarte bune”, a declarat pentru ZF antreprenorul Marius Cristescu. Bega Turism este cel mai mare operator de hoteluri din judeţul Timiş, unde mai activează circa 110 companii hoteliere, potrivit ultimelor date. Lanţul Bega include acum un nou hotel, Ibis.

Anul trecut, fraţii Cristescu au investit 10 milioane de euro în hotelul Ibis de 200 de camere, deschis la înce­putul lunii martie.