(P) NN la 25 de ani în România: Amplificăm strategia de protecţie a viitorului financiar al românilor pentru următorii 25 de ani. Cu asigurările NN, clienţii se pot baza pe sprijin financiar, au beneficii noi de loialitate în aplicaţia NN Direct şi pot câştiga 25 de zile de vacanţă oriunde în lume

Autor: Publicitate 02.08.2022

Grija oamenilor pentru sănătatea lor şi a celor dragi, nevoia de protecţie şi eforturile pentru a-şi asigura un viitor financiar mai bun au evoluat continuu din 1997, când NN a devenit prima companie internaţională de asigurări de viaţă care a intrat pe piaţa din România.

NN oferă de 25 de ani oamenilor protecţie pentru tot ce contează pentru ei şi are planuri solide pentru viitor

NN este mereu alături de clienţi cu soluţii de protecţie adaptate nevoilor lor şi cu beneficii plătite pentru situaţiile neprevăzute acoperite de asigurări, construind viitorul la putereaNN.

Într-un context macroeconomic şi socio-politic complex şi aflat în continuă schimbare, oamenii caută tot mai multă siguranţă şi vor să ştie că se pot baza pe sprijin financiar în situaţii neprevăzute. A avea o plasă de siguranţă oferă încrederea de a face lucrurile care contează cu adevărat pentru fiecare, în ciuda impredictibilităţii vieţii. Astfel, atenţia oamenilor se îndreaptă tot mai mult către măsurile de precauţie pe care le pot lua pentru a se asigura că ei şi cei dragi sunt protejaţi indiferent de situaţie.

În cei 25 de ani, NN a plătit peste 446 de milioane de euro clienţilor de asigurări şi, în paralel, a lucrat constant la dezvoltarea de noi produse şi servicii relevante, croite special pentru nevoile dinamice ale românilor. Mai departe, NN îşi amplifică strategia de protecţie a viitorului financiar al clienţilor, continuă să se concentreze pe dezvoltarea portofoliului de soluţii şi pe digitalizarea interacţiunii acestora cu produsele lor şi sărbătoreşte printr-un concurs cu un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Beneficii noi în aplicaţia NN Direct pentru clienţii de asigurări de viaţă sau de sănătate

Cu ocazia aniversării celor 25 de ani în România, NN completează aplicaţia mobilă NN Direct cu o nouă secţiune de beneficii. Astfel, clienţii de asigurări de viaţă sau de sănătate pot accesa beneficii de loialitate, sub formă de vouchere cadou şi discounturi la servicii şi produse oferite de partenerii companiei, pe care le vor putea activa digital, simplu şi rapid, direct în aplicaţie. Aceste beneficii suplimentare vin în completarea siguranţei oferite de o asigurare potrivită, oferind clienţilor o recompensă valoroasă pentru sănătatea şi starea lor de bine.

Digitalizarea, soluţia cheie pentru a face lucrurile mai repede, mai uşor şi mai direct

Stilul de viaţă dinamic al oamenilor face ca digitalizarea să nu mai reprezinte doar un interes pentru cei care aspiră la viitor, ci o condiţie obligatorie pentru oricine. Fie că este vorba despre plata simplă şi rapidă a asigurării, verificarea portofoliului sau solicitarea rapidă a beneficiilor pentru o situaţie asigurată, clienţii NN au totul la un click distanţă în aplicaţia mobilă NN Direct şi pe www.nndirect.ro.

Digitalizarea este una dintre priorităţile strategice la NN, reflectată în implementarea continuă de noi tool-uri şi procese digitale prin care clienţii pot avea acces cât mai uşor şi direct la informaţiile şi serviciile de care au nevoie, într-un loc sigur şi simplu de navigat. Astfel, clienţii au un flux digital pe tot parcursul interacţiunii lor cu produsele NN, de la achiziţia unei asigurări şi până la plata primelor sau solicitarea beneficiilor. În NN Direct, clienţii îşi pot gestiona portofoliul de produse, au posibilitatea să facă plăţi şi pot solicita beneficiile pentru o situaţie asigurată, într-un proces care durează doar câteva minute.

O vacanţă oriunde pentru câştigătorul concursului aniversar NN de 25 de ani

Pe lângă noile beneficii, NN sărbătoreşte cei 25 de ani de activitate în România şi printr-un concurs dedicat clienţilor de asigurări. Aceştia pot câştiga o vacanţă de 25 de zile oriunde vor în lume, în valoare de 10.000 de euro, pe care o pot configura după propriile preferinţe.

Concursul este deschis tuturor clienţilor de asigurări NN, persoane cu vârsta de peste 18 ani cu domiciliul pe teritoriul României, care accesează aplicaţia NN Direct în perioada 4 iulie - 1 septembrie 2022.