Igor Onuţa, grupul lituanian Apex Alliance în România: În primul semestru am atins 85% din realizările din prima jumătate a anului 2019. Rezultatele sunt peste aşteptări

Autor: Mirabela Tiron 03.08.2022

♦ Hotelul Marmorosch Bucharest şi-a depăşit bugetul, a avut un grad de ocupare de 80% în S1/2022 ♦ Grupul operează în Capitală cinci hoteluri, cu o capacitate de peste 1.000 de camere.

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, a operat cu un grad mediu de ocupare de peste 80% în prima jumătate a acestui an, potrivit ofi­cialilor companiei.

„Hotelul Marmorosch Bucharest a depăşit bugetul, a avut un grad de ocupare de 80%. Predominant se cazează turişti străini şi oameni de afaceri în hotelurile noastre. Din martie toate hotelurile au mers bine, cu grade de ocupare de peste 80%. În primul semestru din acest an am atins 85% din realizările din prima jumă­tate a anului  2019. Rezultatele sunt peste aşteptări“, a declarat pentru ZF Igor Onuţa, coordonatorul operaţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România. Originar din Chişinău, Republica Moldova, Onuţa a venit la studii în România în 1993 şi a continuat prin a face propria com­panie, prin care oferă consultanţă pe business management.