Un salariu pe zi. Un manager de mentenanţă câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 06.08.2022

Un angajat pe poziţia de manager de mentenanaţă are un salariu ce variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Specialiştii din producţie şi inginerie sunt mereu la mare căutare, aşa cum putem observa şi din numărul mare de joburi disponibile pentru un manager mentenanţă. Rolul presupune supravegherea şi coordonarea lucrărilor specifice mentenanţei. În plus, este responsabil de buna funcţionare a echipamentelor tehnice şi astfel poziţia este una esenţială pentru bunul mers al unei companii industriale. Studiile superioare în domeniul tehnic sunt absolut necesare, iar abilităţile de a coordona echipe sunt foarte utile în realizarea sarcinilor. Salariul net pentru o astfel de poziţie este cuprins între 1.000 şi 1.400 de euro pe lună, iar cele mai multe poziţii deschise sunt în toată ţara”, spune Andrei Frunză, CEO, BestJobs.

De obicei, pentru o astfel de poziţie angajatorii le cer candidaţilor să aibă studii superioare tehnice, experienţă în domeniu, calificarea de operator RSVTI, abilităţi avansate de operare PC – MS Office şi să ştie limba engleză la un nivel mediu-avansat. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sarbatori, primă de vacantă, asigurare medicală, training specializare. 

În prezent, 1.391 de posturi vacante pentru poziţia de manager mentenanţă sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ploieşti, Buzău şi Alba.