Antreprenori locali. Cristian Erbaşu a planificat investiţii de peste 50 mil. euro în următorii trei ani în businessurile din construcţii, imobiliare şi lactate

Autor: Alina-Elena Vasiliu 09.08.2022

♦ „Ca investiţii proprii, continuăm realizarea proiectului rezidenţial Arbo Mogoşoaia, ne dezvoltăm bazele de producţie proprii, investim în digitalizare şi tehnologizare şi avem în continuare în vedere investiţiile din zona produselor lactate de la Nucet, agricultură şi HoReCa“, spune Cristian Erbaşu.

Compania locală Construcţii Erbaşu estimează afaceri în creştere cu mai mult de 50% în 2022 comparativ cu anul precedent pe baza contractelor la care lucrează în această perioadă.

„Începem foarte multe pro­iecte, ne aşteptăm la o mărire a cifrei de afaceri cu peste 50% faţă de anul anterior, iar perspectiva pentru 2023 este de dublare a cifrei de afaceri faţă de acest an. Acest aspect ţine cont doar de contractele pe care le avem în derulare, dar este posibil să mai semnăm şi alte contracte pe parcursul acestui an. Tocmai de aceea provocările cele mai mari sunt gestionarea costurilor şi mărirea capacităţii de producţie din punct de vedere tehnic, financiar, dar mai ales din punct de vedere al resursei umane calificate“, a spus Cristian Erbaşu ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2022.

Constructorul a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 650 de milioane de lei, în scădere cu 10% faţă de anul precedent. La o creştere de 50% a afacerilor estimată pentru 2022, înseamnă că businessul ar ajunge la 982 de milioane de lei în acest an. Ca număr de angajaţi, Construcţii Erbaşu a ajuns anul trecut la 940 de oameni.