Uber şi-a lansat operaţiunile în Baia Mare, al 20-lea oraş din România. Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager, Uber România, Slovacia şi Statele baltice: „Oamenii sunt din ce în ce mai interesaţi de transportul alternativ”

Autor: Alexandra Cepăreanu 09.08.2022

Compania Uber, care le oferă utilizatorilor de smartphone o metodă alternativă de transport prin intermediul unei aplicaţii mobile, şi-a lansat operaţiunile în Baia Mare, acesta fiind al 20-lea oraş din România în care serviciul său de ridesharing este disponibil, arată un comunicat transmis de reprezentanţii jucătorului american.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Baia Mare. Credem că utilizatorii vor călători prin oraş într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesaţi de transportul alternativ şi ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Baia Mare acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri şi şoferi pentru a îmbunătăţi nivelul de siguranţă al călătoriilor lor”, a spus Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager, Uber România, Slovacia şi Statele baltice.

În prezent, aplicaţia Uber - care conectează pasageri şi şoferi şi care oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete şi trotinete electrice - este disponibilă în mai mult de 70 de ţări din toată lumea şi în peste 10.000 de oraşe. În România, Uber este disponibil în 20 oraşe: Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Galaţi, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureş şi Baia Mare.