Fabrica de mezeluri din carne de vânat Silvania Gourmet din Sălaj exportă în Ucraina: Urmează să facem prima livrare spre Odesa

Autor: Florentina Niţu 11.08.2022

♦ Andrei Pădurean, manager: „Ne dorim parteneri care să ne ajute să ne integrăm. Suntem dispuşi să ne asociem cu parteneri în dezvoltarea firmei, avem discuţii cu companii din afară“.

Producătorul de preparate din carne Universal din Crişeni, judeţul Sălaj, o companie specializată în producţia de mezeluri din carne de vânat comercializate sub brandul Silvania Gourmet, caută parteneri la nivel naţional şi internaţional pentru a-şi asigura materia primă, pe de o parte, şi desfacerea producţiei, pe de altă parte.

„Pentru a rezista pe piaţă este necesar să te dezvolţi în permanenţă şi să te asociezi pentru a-ţi asigura piaţa de desfacere, astfel facem paşi să găsim parteneri care să ne asigure materia primă şi parteneri care să investească în business şi să ne asigure piaţa de desfacere“, spune Andrei Pădurean, manager operaţional al companiei Universal, fiul lui Vasile Pădurean, proprietarul firmei.

Compania a făcut un parteneriat cu  Elgeka Ferfelis, una dintre cele mai mari firme de distribuţie din România, care are câteva centre logistice din care Silvania Gourmet livrează pateuri în 41 de judeţe din ţară. „Direct, nu am fi putut să vindem în Călăraşi, de exemplu.“

„Un alt parteneriat l-am făcut cu un distribuitor naţional din Ucraina la început de an şi acum facem prima livrare. Distribuitorul este din Odesa şi acolo livrăm, iar partenerul nostru distribuie apoi în toată Ucraina“, menţionează Andrei Pădurean.