Antreprenori locali. Horaţiu Ţepeş, acoperişurile Bilka: Suntem în ultima etapă cu noua fabrică de produse cu destinaţie industrială. Utilajele vor începe să fie instalate. În prezent producţia pentru piesele cu destinaţie industrială reprezintă 20% din cifra de afaceri a companiei, restul de 80% fiind produsele pentru sectorul rezidenţial

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.08.2022

Producătorul de acoperişuri Bilka din Braşov, deţinut de antreprenorul Horaţiu Ţepeş, se află în ultimele etape pentru a da în funcţiune fabrica nouă de produse de­dicate segmentului industrial, în care a investit câteva milioane de euro.

„Anul acesta, pentru noi, prioritare continuă să fie investiţiile pentru inaugurarea fabricii pentru divizia de produse cu destinaţie industrială. Suntem în ultima etapă a proiectului, utilajele vor începe să fie instalate pe parcursul acestui an şi planul este să finalizăm anul acesta, pentru ca, începând de anul viitor, să fim pregătiţi pentru producţie. De asemenea, vom creşte capacitatea actuală de producţie pe mai multe produse, cererea de acoperişuri metalice fiind în continuă creştere“, a spus Horaţiu Ţepeş, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2022.