ING Bank lansează un credit pentru IMM-uri, cu rambursare în rate, prin care pot împrumuta până la 500.000 lei pentru cheltuieli necesare firmei, pe perioadă de până la 5 ani

Autor: Cristina Bellu 11.08.2022

ING Bank România lansează în piaţă un nou credit cu rambursare în rate de capital egale – Credit Util, destinat IMM-urilor, prin care antreprenorii pot împrumuta până la 500.000 lei, pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei, pe o perioadă de până la 5 ani.

Instituţia anunţă că verificarea situaţiei întreprinderilor este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanţii materiale pentru aprobarea instantă a creditului.

„Companiile mici au nevoie de susţinere pentru a creşte şi a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunităţi, trebuie să acţioneze rapid, dacă nu chiar imediat. ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziţii de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania”, spune Luana Sorescu, head of clients în divizia Business Banking din cadrul ING Bank Romania.