Vodafone România deschide precomenzile pentru Galaxy Z Flip4 şi Galaxy Z Fold4, cele mai noi generaţii de smartphone-uri pliabile de la Samsung

Ziarul Financiar 11.08.2022

Vodafone România anunţă că a deschis precomenzile pentru Galaxy Z Flip4 şi Galaxy Z Fold4, cele mai noi generaţii de smartphone-uri pliabile de la Samsung, livrările urmând să înceapă din 26 august.

Galaxy Z Flip4 oferă utilizatorilor posibilitatea de a filma videoclipuri hands-free sau de a realiza selfie-uri direct din ecranul frontal, folosind camera principală şi modul Quick Shot, atât pe timp de zi cât şi de noapte datorită camerei echipate cu un senzor cu 65% mai luminos, alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8Ă Gen 1.

Totodată, utilizatorii pot efectua apeluri, pot răspunde la mesaje, pot debloca maşina şi chiar controla widget-ul SmartThings Scene direct din ecranul extern, fără a fi necesară deschiderea smartphone-ului.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone Samsung de până acum, este şi primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experienţe pe ecran mare, inclusiv pliabil.

Galaxy Z Fold4 a fost conceput pentru multitasking facilitând utilizatorilor accesul la aplicaţiile preferate şi la cele recent folosite.

Galaxy Z Fold4 are un obiectiv de 50MP îmbunătăţit, Space Zoom de 30x şi o varietate de moduri pentru cameră, pentru fotografii şi videoclipuri.

Ecranul principal de 7.6 inci, mai luminos, şi cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz oferă o vizionare mai bună, inclusiv a aplicaţiilor de social media populare, cât şi a celor de streaming video, în modul hands-free, datorită Flex Mode. Galaxy Z Fold4 este potrivit şi pentru gaming datorită platformei mobile Snapdragon® 8Ă Gen 1 şi a tehnologiei hiper-rapide 5G.

Galaxy Z Flip4 este disponibil în culori cunoscute precum Bora Purple şi Graphite, dar şi în noile variante Pink Gold şi Blue. Pentru Galaxy Z Fold4 opţiunile de culoare sunt: Graygreen, Beige şi Phantom Black.

Ambele smartphone-uri pot fi achiziţionate fără perioadă contractuală la preţul de 1.098 de euro cu TVA inclus pentru modelul Galaxy Z Flip4, respectiv  1.796,4 euro (TVA inclus) pentru Galaxy Z Fold4.

Totodată, Samsung Galaxy Z Flip4  în varianta de 128 GB poate fi achiziţionat de la Vodafone împreună cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 18 euro/ lună, cu o perioadă contractuală de doi ani, rată lunară de 25 de euro şi un avans de 408 euro. Samsung Galaxy Z Fold4 de 256 GB este disponibil cu acelaşi tip de abonament, încheiat pe aceeaşi perioadă de timp, dar cu o rată lunară de 30 de euro şi un avans de 986 de euro.