Austriecii de la PORR investesc 4-5 mil. euro în echipamente pentru a acoperi necesarul proiectelor de construcţii în derulare

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.08.2022

♦ „Strategia investiţională a României vizează în principal proiectele de infrastructură pentru care există fonduri europene disponibile imediat, oferind o perspectivă bună asupra businessului nostru“, spun reprezentanţii PORR Construct.

PORR Construct, unul dintre cei mai mari constructori prezenţi pe piaţa locală, investeşte anul acesta peste 4 milioane de euro în echipamente pentru eficientizarea activităţii.

„Investiţiile noastre se concentrează pe trei mari direcţii: resursa umană, echipamentele, utilajele de construcţii fixe şi mobile şi proiectele de digitalizare.

Ne implicăm activ în dezvoltarea colegilor noştri şi în diverse proiecte de recrutare care se orientează spre forţa de muncă blue-collar şi implementăm programe prin care studenţii sunt încurajaţi să acceseze o carieră în construcţii.

În privinţa echipamentelor şi a utilajelor de construcţii, investim în jur de 4-5 milioane de euro anual pentru a acoperi necesarul proiectelor pe care le avem în derulare“, au spus reprezentanţii PORR Construct, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători economie – ediţia 2022.