Antreprenori locali. Gral Medical are terenuri pentru două spitale oncologice în Craiova şi Ploieşti. Investiţia în cele două spitale este estimată la 24 de milioane de lei

Autor: Georgiana Mihalache 12.08.2022

Gral Medical, al şaselea jucător din piaţa serviciilor medicale private după cifra de afaceri, are pregătite două terenuri în Craiova şi Ploieşti pentru două spitale oncologice, o investiţie estimată la 24 mil. lei pentru care proprietarul companiei, Robert Şerban, s-a uitat şi către un ajutor de stat.

„Investiţia este în cele două spitale oncologice în provincie pe care le avem în plan pentru extindere. Vom continua investiţia, noi avem mai multe surse de investiţii şi încercăm pe fiecare direcţie să vedem care funcţionează. Terenurile sunt deja luate, s-au făcut deja proiectele. Spitalele vor fi în Craiova şi Ploieşti. Am început o discuţie şi pentru Galaţi, dar încă nu s-a încheiat nimic“, a spus pentru ZF Robert Chiţan, direc­torul de dezvoltare al Gral Medical. Ope­ratorul medical a pariat pe nişa de oncologie pentru dezvoltare în ultimii ani. Gral Medical a încheiat anul 2021 cu afaceri de 235 mil. lei, după o creştere de 21% faţă de 2020, potrivit datelor oferite de companie.