Business Magazin. Cum şi-a investit banii câştigaţi în fotbal Gabriel Mureşan, un cunoscut fotbalist român

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.08.2022

Pe Strada Principală din satul Apold, judeţul Mureş, la numărul 75, unei case fără un nume aparte începea să-i scrie o nouă poveste, în urmă cu patru ani, familia formată din Dana şi Gabriel Mureşan. Apold, un sat situat la 20 de kilometri de Sighişoara, pe traseul Via Transilvanica, era locul de baştină al Danei, soţia lui Gabriel, ajuns între timp fotbalist la Cluj. Au cumpărat casa cu câţiva ani înainte de a o deschide, în august 2018, sub numele „Casa Trappold” pe frontispiciu.

Am deschis locaţia fără să stăm prea mult pe gânduri. Casa era cumpărată cu câţiva ani înainte şi am tot lucrat la ea. Partea din faţă am lăsat-o la fel – în Ardeal, camera din faţă a casei e de neclintit şi e cea mai răcoroasă, deci nu aveam cum să luăm oaspeţilor experienţa aceasta”, povesteşte familia Mureşan.

Gabriel Mureşan s-a născut la Sighişoara în 1982 şi a luat calea fotbalului, evoluând pe postul de mijlocaş defensiv şi jucând la echipe precum Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, CFR Cluj sau ASA Târgu-Mureş. În septembrie 2020, ajuns în Apold, a candidat din partea PNL şi a obţinut mandatul de primar al comunei, funcţie pe care o ocupă şi astăzi.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro