Gabriel Zăhan, CEO, We as Web – dezvoltare software în regim outsourcing: Vrem să ajungem la afaceri de peste 9 mil. euro la final de an, de 5-6 ori mai mult faţă de 2021. Creşterea accelerată va fi susţinută de contractele strategice semnate în primul semestru al anului

Autor: Ioana Nita 15.08.2022

♦ Din portofoliul de clienţi ai We as Web fac parte nume mari din diferite industrii - Porsche, ING, Orange, Erste Group, Lidl ♦ Compania are în prezent o echipă de circa 200 de ingineri şi vrea să ajungă la 250 la final de an.

We as Web (WAW), companie locală înfiinţată în urmă cu cinci ani care de anul trecut se concentrează pe furnizarea de servicii de dezvoltare software în regim outsourcing, şi-a propus ca la finalul acestui an să ajungă la afaceri de peste 9 milioane euro, de aproape şase ori mai mari faţă de 2021, în condiţiile în care în prima jumătate din 2022, echipa WAW a atras o serie de proiecte importante. Compania are în prezent în portofoliu 30 de clienţi, iar  printre jucătorii mari cu care a colaborat WAW se numără Porsche, Bosch, ING, Orange, Erste Group, Lidl, Aer Lingus, Fortech şi NTT Data.

„Am încheiat 2021, practic primul an în care ne-am concentrat şi pe aria de outsourcing, cu afaceri de peste 1,6 milioane de lei. România a contribuit cu 20% la nivel de venituri, grosul afacerilor provenind de la clienţii străini. Pentru finalul anului 2022, ţintim o cifră de afaceri de peste 9 milioane de euro, cu o rată a profitului de 25%. Ne vom creşte substanţial echipa, vom accesa arii noi de competenţe şi vom livra proiecte de o complexitate superioară, conformă cerinţelor pieţei. Creşterea accelerată va fi susţinută de contractele strategice semnate în primul semestru al acestui an“, a declarat pentru ZF Gabriel Zăhan, CEO, We as Web.