Mihail Arghiropol, MAD Projects: Calea Victoriei a ajuns acum prea aglomerată cu cafenele, restaurante şi gelaterii. Este nevoie de mai multe magazine comerciale

Autor: Mara Rolea 16.08.2022

Bucureştiul era singura capitală europeană care nu avea un spaţiu pietonal comercial care să îmbine zona de restaurante, cafenele, hoteluri şi magazine, iar iniţiativa „Străzilor deschise“, prin care în multe weekenduri din sezonul estival circulaţia maşinilor în zona centrală a fost restricţionată, a redat o atmosferă de care Capitala avea nevoie, a spus la ZF Live Mihail Arghiropol, fondator al MAD Projects. 

Compania sa specializată în reconversie imobiliară de reabilitare, proiectare şi design va inaugura în toamna acestui an un proiect comercial „The Gallery” pe Calea Victoriei 155 în locul sucursalei BCR. „Am preluat de la un grup de investitori fostul sediu al sucursalei BCR, Calea Victoriei 155, unde avem un proiect The Gallery pe care îl vom compartimenta în spaţii comerciale premium”.  Proiectul are aproximativ 1.000 mp, iar obiectivul principal îl constituie zona comercială. „Magazinele deocamdată nu sunt prezente, sunt prea puţine”, spune el arătând însă că investiţiile din zona HoReCa s-au extins semnificativ în ultimii ani.

„Sper să aducem nişte branduri foarte bune şi să mai echilibrăm balanţa între HoReCa şi comercial”.