Centrul Londrei este în flăcări: Un incendiu de proporţii a izbucnit într-un pasaj de cale ferată. Mai multe trenuri sunt oprite

Autor: Andreea Tobias 17.08.2022

Aproximativ 70 de pompieri intervin la un incendiu izbucnit într-un pasaj de cale ferată din Southwark, în centrul Londrei, ceea ce a dus la oprirea trenurilor în zonă şi la evacuarea mai multor clădiri, a anunţat Brigada de pompieri din Londra (LFB).

Imaginile postate de pompieri pe Twitter arată coloane mari de fum care ies de sub pasajul de cale ferată, conform Reuters.

Atât staţiile Southwark, cât şi London Bridge au fost închise.

"Incendiul se manifestă cu fum gros, iar cei care locuiesc sau lucrează în zonă sunt sfătuiţi să îşi ţină ferestrele şi uşile închise", a declarat comandantul staţiei, Wayne Johnson.

Trenurile de pe linia Jubilee Line a reţelei de metrou londoneze au fost, de asemenea, afectate, LFB precizând că s-a confirmat că fumul care venea de pe o platformă de la staţia de metrou London Bridge provine de la incendiul de la pasajul de cale ferată.

Network Rail Kent & Sussex a declarat pe Twitter că incendiul s-a extins la o parcare unde "câteva maşini electrice sunt în flăcări".