ZF Live. Florin Ion, Universitatea din Bucureşti: Construim un nou cămin universitar în campusul Grozăveşti în valoare de 40 mil. euro şi cu o capacitate de 500 de locuri. Campusul Grozăveşti ajunge astfel la o capacitate de cazare de 3.000 de studenţi

Autori: Mara Rolea , Răzvan Botea 25.08.2022

Florin Ion, directorul general adjunct şi responsabil cu infrastructura la Universitatea din Bucureşti, a spus, la emisiunea de business ZF Live că universitatea construieşte un nou cămin studenţesc în campusul Grozăveşti, care va avea o capacitate de 500 de locuri. Investiţia totală se ridică la circa 40 de milioane de euro (198 mil. lei). Cu acest nou cămin, campusul din Grozăveşti va avea o capacitate totală de 3.000 de locuri.

„Suntem pe cale de construi un nou cămin în campusul Grozăveşti. Aşteptăm să fie emisă o hotărâre de guvern pentru finanţarea lucrărilor. Căminul a fost aprobat de Compania Naţională de Investiţii şi acum aşteptăm o hotărâre de guvern. De la anul sperăm să demarăm lucrările”, a spus Florin Ion la ZF Live, emisiune susţinută de Orange Business Services.