Aradul atrage o investiţie estimată la 80 mil. euro într-un parc logistic de 100.000 mp dezvoltat de CTP şi o extindere a Panduit. Zona Aradului atrage noi investiţii în sectorul logistic şi industrial din partea CTP, iar americanii de la Panduit vor să se extindă atât pe producţie, cât şi pe depozitare

Autor: Bogdan Alecu 24.08.2022

Aradul continuă să atragă investiţii în sectorul logistic şi industrial, mizând pe conexiunea feroviară dar şi pe autostradă cu Vestul.

Cea mai recentă tranzacţie a vizat Arad Business Park, deţinut printr-un vehicul de investiţii de fondul Stage Capital deţinut de Deutsche Bank şi Goldman Sachs cumpărat acum de belgienii de la WDP.

În Arad cei mai mari jucători din logistică sunt CTP - cel mai mare proprietar de spaţii logistice din Europa Continentală şi România şi cei de la VGP. WDP este al doilea mare jucător din sectorul logistic din România.

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator listat de spaţii industriale şi logistice din Europa Continentală, continuă dezvoltarea portofoliului său din România cu un nou parc industrial în Arad - CTPark Arad West. Cu o suprafaţă care va totaliza aproximativ 100.000 mp, CTPark Arad West este primul proiect construit de la zero de CTP în Arad.