Firma de avocatură Wolf Theiss o cooptează pe Roxana Dudău în rolul de Partener şi coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii în cadrul biroului din Bucureşti

Autor: Cristina Bellu 05.09.2022

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunţă că Roxana Dudău a devenit partener şi coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii din cadul firmei, începând cu data de 1 septembrie.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Roxana Dudău a fost Partener Asociat la Băncilă, Diaconu şi Asociaţii, firmă membră a Ernst & Young Global Ltd şi parte a reţelei globale EY Law, unde a coordonat departamentul de Real Estate al firmei şi biroul german din cadrul EY România.

Anterior, a făcut parte din echipa Noerr România timp de peste 17 ani, coordonând, de asemenea, Departamentul de Real Estate & Construcţii al Noerr în calitate de Partener Asociat.

De-a lungul carierei sale, Roxana Dudău a asistat juridic investitori străini strategici activi în domeniile retail şi construcţii, în legătură cu intrarea şi extinderea lor pe piaţa din România. De asemenea, a oferit consultanţă băncilor şi fondurilor de investiţii, precum şi investitorilor români în diverse tipuri de tranzacţii care acoperă o serie de clase de active pe piaţa românească. Ea a consiliat, de asemenea, investitori mari din sectoarele auto şi aerospaţial în ceea ce priveşte investiţiile lor greenfield în România.

Roxana Dudău deţine o diplomă de licenţă de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (1998) şi o diplomă de Masterat de la Universitatea Constance, Germania (2003). De asemenea, a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Litere a Universităţii Constance, Germania (2001). În 1999, a fost admisă în Baroul Iaşi, iar în 2004 în Baroul Bucureşti.