Firma de recrutare HeadHunting IT afaceri de 6 mil. euro în 2021, plus 33%: „Pentru 2022 estimăm afaceri de 8 mil. euro. Aceste creşteri au venit în special din activitatea de subcontractare de specialişti IT“

Autor: Alexandra Cepăreanu 28.09.2022

Răzvan Rada, director general în cadrul firmei de recrutare HeadHunting IT: La sediul firmei suntem o echipă de cinci persoane, iar la sediile clienţilor avem 170 de specialişti subcontractaţi pe diverse proiecte IT.

HeadHunting IT, companie de selecţie şi recrutare de specialişti IT înfiinţată în urmă cu zece ani, a înregistrat afaceri de 6 milioane de euro la finalul anului 2022, în creştere cu peste 33% comparativ cu anul precedent, având în vedere cererea mare de profesionişti de pe piaţa naţională, şi nu numai, a spus pentru ZF Răzvan Rada, director general al companiei.

„În 2020 am avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, iar în 2021 aceasta a crescut la 6 milioane euro. De asemenea, cifra de afaceri estimată pentru finalul anului 2022 este de 8 milioane de euro. Aceste creşteri au venit în special din activitatea de subcontractare de specialişti IT, însă, spre deosebire de alte firme, marjele pe care le aplicăm sunt mai mici, iar domeniul resurselor umane, în general, este unul cu marje mai mici decât alte domenii din sfera serviciilor“, a spus Răzvan Rada.