(P) Premieră în lumea NFT-urilor din România: Distileriile Bran devine primul brand naţional de băuturi alcoolice, care îşi lansează colecţia de acţiuni digitale!

Autor: Publicitate 07.09.2022

BRANSYLVANIA NFTs este prima colecţie de 11.000 de NFT-uri unice, care urmează să fie lansată pe 20 septembrie, 2022, pe Blockchainul Elrond. Boomul din lumea criptomonedelor a propulsat pe culmi înalte piaţa acţiunilor digitale, prin care tot mai multe branduri se pregătesc pentru Metaverse şi încep să îşi dezvolte propriul proiect de NFT.

Distileriile Bran face un pas uriaş în dezvoltarea şi istoria businessului personal, devenind primul brand de băuturi alcoolice din România care îşi digitalizează portofoliul de produse în non-fungible tokens. NFT-ul oficial al Distileriilor Bran a fost creat pentru a aduce plusvaloare comunităţii şi clienţilor BRAN, în colaborare cu artistul Elvis Silistra.

Piaţa NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt şi proiectele noastre legate de extinderea şi promovarea Distileriilor Bran. Suntem parte din multe acţiuni şi proiecte frumoase, iar în mod evident, valoarea BRANSYLVANIA NFTs va creşte direct proporţional cu dezvoltarea brandului BRAN şi automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franţa, Italia) America şi Canada – cu discuţii avansate şi pentru piaţa asiatică. Avem în spate o echipă creativă de profesionişti în marketing digital & metaverse, Agenţia Yellow Tree din Timişoara şi Nifty Tree, alături de care suntem convinşi că vom face lucruri mari.

 

       (Foto: Daniel Bran, CEO Ditileriile Bran)

Crozieră pe Celebrity Cruises în Bahamas şi 25% discount pe viaţă în Bran Shop.

BRANSYLVANIA NFTs au un design unic, inspirat din tradiţia şi misticismul Transilvaniei, concept ce stă la baza brandului exclusivist. Preţul unui BRANSYLVANIA NFT va fi de 1 EGLD. În plus, deţinătorii se vor bucura şi de un pachet uimitor de beneficii şi avantaje, majoritatea sunt pe viaţă:

 

Fanii brandului, dar şi pasionaţii obiectelor de artă digitală vor putea debloca toate aceste beneficii şi achiziţiona primul lor BRANSYLVANIA NFT, începând cu 20 septembrie, 2022, prin trei paşi simpli:

Pasul 1: Descărcaţi şi instalaţi aplicaţia Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumpăraţi sau depuneţi minim 1 EGLD. Se poate folosi aplicaţia Maiar sau suma se poate transfera dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apăsaţi butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectaţi portofelul, semnaţi tranzacţia şi gata!
Odată ce mintaţi/cumpăraţi un BRANSYLVANIA NFT, acesta poate fi găsit direct în aplicaţia Maiar, secţiunea Profilul meu/NFT-urile mele.

Fanii Bran şi cei curioşi de noul proiect pot ţine pasul cu noutăţile, urmărind şi pagina de Twitter Bran Distilleries NFT: https://twitter.com/distileriile

Fondurile obţinute în urma vânzării de NFT se vor folosi atât în interiorul proiectului, pentru dezvoltarea brandului la nivel naţional şi international, precum şi pentru integrarea distileriei în circuitul turistic. Parte din venituri va fi direcţionată şi spre Fundaţia Metropolis, pentru campania Spitale publice din bani privaţi - proiect susţinut îndelung de Daniel Bran (CEO Distileriile Bran).  

Distileriile BRAN este singura distilerie tradiţională atestată şi acreditată cu 7 produse de FDA (Food & Drug Administration), medaliată cu aur pentru gustul autentic al caisatei şi pălincii de prune, cu argint pentru gustul inconfundanbil al pălincii de gutui – în cadrul Concours Mondial de Bruxelles - competiţia mondială a băuturilor, precum şi decorată cu Distincţia Marcă de Aur a României, pentru tradiţie şi calitate în producerea băuturilor alcoolice natural distilate.

Pălinca este una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice spirtoase, iar Distileriile Bran poartă titlul de Produse Tradiţionale Româneşti, atestat de Ministerul Agriculturii, cu Indicaţie Geografică Protejată.