Societatea de avocatură D&B David şi Baias a promovat doi avocaţi în poziţia de Parteneri, pe zona de fuziuni şi achiziţii, respectiv servicii financiare şi pieţe de capital

Autor: Roxana Rosu 08.09.2022

D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunţă că, începând cu luna septembrie, Cristina Păduraru şi Ovidiu Bold devin parteneri în cadrul practicii de fuziunii, achiziţii şi restructurări şi, respectiv, servicii financiare şi pieţe de capital.

În acelaşi timp, Mihaela Ragea şi Sonia Bălănescu au fost promovate avocaţi seniori în cadrul practicii de litigii fiscale şi administrative şi, respectiv, în cadrul practicii de litigii comerciale şi relaţii de muncă.

”Îi felicit pe Cristina, Ovidiu, Mihaela şi Sonia pentru acest pas important în carieră, care reprezintă o confirmare a meritelor lor şi a contribuţiei la reuşitele excepţionale obţinute de D&B David şi Baias. Sunt convins că vor face faţă cu succes noilor roluri şi că împreună vom găsi soluţii inovatoare pentru clienţi şi pentru consolidarea practicilor noastre”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias.