Firma de avocatură NNDKP a asistat International Game Technology PLC (IGT) în preluarea furnizorului de jocuri online iSoftBet. Valoarea tranzacţiei s-a apropiat de 160 mil. euro

Autor: Cristina Bellu 08.09.2022

Societatea de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat International Game Technology PLC (IGT), unul dintre liderii globali în industria de gaming, în cadrul unei tranzacţii multijurisdicţionale privind achiziţia iSoftBet, furnizor de jocuri online şi agregator de conţinut.

Tranzacţia a vizat jurisdicţiile Cipru, Cehia, Malta, România şi Marea Britanie, şi a avut o valoare totală de aproximativ 160 de milioane de euro, potrivit informaţiilor transmise de  reprezentanţii NNDKP.

Firma de avocatură a acordat asistenţă juridică în legătură cu  aspectele de drept român privind entitatea locală şi a fost implicată în toate etapele tranzacţiei, de la efectuarea analizei de due diligence şi negocierea documentaţiei aferente, până la finalizarea cu succes a acesteia şi înregistrarea transferului de părţi sociale la autoritatea competentă.

Echipa de bază a NNDKP implicată în proiect a fost alcătuită din Răzvan Vlad, Partener, Practica de Corporate/M&A, şi Vlad Anghel, Asociat Senior în cadrul aceleiaşi practici, care au colaborat cu o echipă mixtă de avocaţi din firmă cu privire la diferite aspecte de interes pentru tranzacţie.