Alexandrion Group, producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri fondat de Nawaf Salameh, a achiziţionat integral compania cipriotă Cavaway, la care deţinea din 2019 pachetului majoritar

Autor: Roxana Rosu 08.09.2022

Alexandrion Group, producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri fondat de Nawaf Salameh, a achiziţionat integral acţiunile Cavaway, companie cu sediul ȋn Larnaca (Cipru) la care deţinea din 2019 pachetului majoritar.

Alexandrion are o reţea de distribuţie globală care acoperă peste 50 de ţări. Achiziţia ȋntăreşte distribuţia grupului ȋn regiunea mai extinsă de la Sud-Estul Mării Mediterane.

“Achiziţia Cavaway marchează recunoaşterea succesului companiei, dar şi angajamentul Grupului Alexandrion de a o sprijini să aibă o creştere şi mai agresivă.  Viitorul sectorului, precum şi dinamica accelerată ȋn plan geostrategic, energetic şi economic la nivel european şi internaţional, impun unirea forţelor şi crearea sinergiilor operaţionale pentru a aborda în mod eficient condiţiile de piaţă în continuă schimbare. Aceste iniţiative sunt necesare ȋntrucât operăm ȋntr-un mediul extrem de competitiv care evoluează într-un ritm rapid”, a declarat   Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group.